چگونه والدین صبوری باشیم: 23 راهکار عالی برای تقویت صبوری والدین در برابر کودکان

چگونه والدین صبوری باشیم؟ پرسش پرتکرار خیلی از والدین است. واژه‌ی صبر در دنیای پرسرعت این روزها، خیلی ناشناخته است؛ و برای دستیابی به آن، مخصوصا صبوری در برابر کودکان  باید آموزش دید و خود را ملزم به تمرین کرد. با تکنیک‌های صبوری در مقابل کودکان مثل تمرین تنفسی، شمردن معکوس و تمرین‌های ذهن آگاهی به والدین کمک می‌کند تا در موقعیت‌های پرتنش آرامش خود را حفظ کنند. علاوه بر این، شناخت محرک‌ها و برنامه‌ریزی برای مدیریت آن‌ها نیز در ارتقاء صبر والدین موثر است. در ادامه با راهکارهای صبوری در برابر کودکان با مامانینو همراه شوید. 

چگونه والدین صبوری باشیم

صبوری در مقابل کودکان: صبور بودن با بچه هایمان به ما مربوط می شود، نه بچه هایمان! 

صبوری والدین در مقابل کودکان، بیشتر به واکنش‌های والدین بستگی دارد تا رفتار خود کودک. والدین مسئول کنترل احساسات و واکنش‌های خود هستند و باید یاد بگیرند که در موقعیت‌های پرتنش خود را آرام کنند. 

این امر باعث می‌شود که آن‌ها بهتر بتوانند با رفتارهای مختلف کودک خود مواجه شوند و برخوردی مؤثرتر و صبورتر داشته باشند. هر چقدر که والدین قادر به مدیریت احساسات خود و پاسخگویی به نیازهای کودکانه باشند، بیشتر می‌توانند به فرزند خود آموزه‌های مناسب و روابطی سالم ارائه دهند. 

صبوری در برابر کودکان

نشان دادن صبر و حوصله به فرزندانتان به آنها کمک می کند تا آن را به شما هم نشان دهند.

کودکان به سرعت از والدین خود الگوبرداری می‌کنند. زمانی که والدین خود را در مقابله با چالش‌ها، صبور نشان می‌دهند، کودکان نیز این ویژگی را از آنها یاد گرفته و در روابط خود به کار می‌برند. 

نشان دادن صبر و حوصله در مواقع سخت و چالش‌برانگیز، به کودکان کمک می‌کند تا رفتارهای مشابه را در تعاملات خود با دیگران نشان دهند. تمرین صبوری در مقابل کودکان به تدریج به یک عادت مثبت در فرزند تبدیل می‌شود. 

صبوری در مقابل کودکان: چگونه با فرزندان خود صبورتر باشیم

برای پاسخ به سوال ” چگونه والدین صبوری باشیم” اساس کار تلاش و آگاهی است و باید در تعاملات روزمره و کنترل هیجانات اعمال شود. 

در علم رفتارشناسی و روانشناسی برای تقویت حس صبوری در برابر کودکان روش‌های مختلفی وجود دارد که نه تنها در بهبود روابط والد و کودک،  بلکه در ارتقا روابط اجتماعی و کاری نیز مؤثر است. در ادامه به چند روش علمی برای تقویت صبر والدین پرداخته خواهد شد: 

1. نفس عمیق بکشید! راه حلی عالی برای صبوری در مقابل کودکان 

نفس عمیق کشیدن و تمرینات تنفسی عمیق، تکنیکی بسیار مؤثر برای کاهش استرس و حفظ آرامش در موقعیت‌های دشوار است. 

با هر نفس عمیق، بدن سیگنال‌های آرامش‌بخش دریافت می‌کند. در نتیجه، این روش به والدین فرصتی می‌دهد تا احساسات خود را کنترل کرده و در برابر رفتارهای چالش‌برانگیز کودک صبور باشند.

 به‌ویژه در مواقعی که والدین از رفتارهای نابه‌هنجار کودکان حسابی عصبانی هستند، این تکنیک می‌تواند به‌عنوان یک ابزار سریع و کارآمد برای حفظ آرامش عمل کند. 

2. تا 10 بشمارید! یک تکنیک فوق العاده برای صبوری در برابر کودکان

شمارش، مخصوصا شمارش معکوس، یکی از بهترین و ساده‌ترین روش‌ها برای حفظ خونسردی و صبر در برابر کودکان است. 

زمانی که والدین در موقعیتی پرتنش قرار می‌گیرند، شمارش تا 10 به آن‌ها این فرصت را می‌دهد که از واکنش‌های آنی خودداری کنند. 

شمارش تا 10 یکی از روش‌های امتحان‌شده برای کنترل خشم و صبر است. شمارش فکر مشوش را برای گرفتن تصمیم بهتر سروسامان داده و مانع از واکنش‌های سریع و غریزی می‌شود. آری، این یک راه حل ساده برای پاسخ به سوال: چگونه والدین صبوری باشیم.

چگونه والدین صبوری باشیم

3. منتظر صبر نباشید آن را تمرین کنید: راه حلی عالی برای صبوری در برابر کودکان

صبوری در برابر کودکان یک مهارت است که باید آن را به‌طور مستمر تمرین کرد. والدین نباید منتظر موقعیت‌های خاص بمانند تا صبر خود را نشان دهند، بلکه باید آن را به‌عنوان یک عادت روزانه در خود پرورش دهند. 

این مهارت با تمرین مداوم و آگاهی نسبت به نیازها و احساسات کودک به‌طور طبیعی شکل می‌گیرد. در واقع، داشتن صبر در تعاملات روزمره و با اعمال تکنیک‌های ساده مانند گوش دادن فعال، نشان دادن همدلی و تحمل بیشتر در برابر اشتباهات کودک، به والدین کمک می‌کند تا این ویژگی را در خود تقویت کنند. با دانستن این راهکارها دیگر در ذهن خود مدام به این موضوع نمی اندیشند که چگونه والدین صبوری باشیم و به آسانی این تکنیک ها را تمرین و هنگاه عصبانیت و خشم کودکان با خود تمرین می کنند.

4. به صبر به عنوان یک میانجی گر(شفاعت کننده) بیندیشید 

صبوری نه تنها یک ویژگی اخلاقی است، بلکه می‌تواند به عنوان ابزاری برای مدیریت چالش‌های روزمره والدین و کودک در نظر گرفته شود. 

صبر به عنوان یک میانجی‌گر عمل می‌کند و به والدین این امکان را می‌دهد که در موقعیت‌های سخت، با دقت و تأمل بیشتری واکنش نشان دهند. این میانجی‌گری می‌تواند به حل مشکلات و ایجاد تعاملات سالم‌تر کمک کند. 

5. محرک های خود را کشف کنید و سعی کنید از آن ها دوری کنید

 شناسایی محرک‌های استرس‌زا و هیجانی، والدین را در رفتارهای صبورانه‌تر در برابر کودکان کمک می‌کند. بسیاری از والدین هنگامی که با رفتارهای خاص کودک مواجه می‌شوند، به‌طور ناخودآگاه واکنش‌های تند از خود نشان می‌دهند. 

در پاسخ اینکه “چگونه والدین صبوری باشیم”، شناسایی محرک‌ها و جلوگیری از مواجهه شدن با آن‌ها بسیار مؤثر است. به‌عنوان مثال، اگر شلوغی خانه یا خستگی زیاد باعث عصبانیت شما می‌شود، برنامه‌ریزی برای تغییر شرایط و استراحت می‌تواند به حفظ آرامش شما کمک کند.

6. برنامه ای برای مدیریت عوامل محرک زا بر خود ایجاد کنید

برای والدین، شناسایی و مدیریت عوامل محرک‌زا امری ضروری است. در موقعیت‌های پرتنش که احساس عصبانیت و استرس بالا می‌رود، داشتن یک برنامه‌ریزی درست برای کاهش این محرک‌ها می‌تواند تاثیر زیادی در حفظ صبر داشته باشد. 

برای مثال، اگر عوامل خارجی مانند صداهای بلند یا شلوغی باعث افزایش تنش و عصبانیت شما می‌شود، می‌توانید با انتخاب محیط‌های آرام‌تر یا وقت‌گذاشتن برای استراحت و مدیتیشن، به کاهش خشم و مدیریت عوامل محرک‌زا کمک کنید. با آگاهی از این تکنیک ها دیگر در ذهن خود مدام با خود نمی اندیشید که چگونه والدین صبوری باشیم و به آسانی این تکنیک ها را اجرا می نمایید.

حذف عوامل خارجی برای بالا بردن صبر در مقابل کودکان

7. سعی کنید ظرفیت خود را بالا ببرید! راهکاری عالی برای صبوری در برابر کودکان

یکی از راه‌های تقویت صبر این است که ظرفیت خود را برای تحمل فشار و چالش‌ها افزایش دهید. وقتی والدین آستانه‌ی تحمل‌شان بالا رود، با مشکلات و رفتارهای کودکانه بهتر کنار می‌آیند. 

بالا رفتن ظرفیت به‌طور طبیعی با تجربه و تمرین بیشتر رشد می‌کند. به‌عنوان مثال، والدین می‌توانند از طریق مواجهه با چالش‌های کوچک روزمره، به تدریج توانایی خود را برای مدیریت شرایط دشوارتر تقویت کنند.

8. خود مراقبتی را تمرین کنید تا بتوانید والدین صبوری باشید!

خودمراقبتی به معنای توجه به نیازهای جسمی، ذهنی و احساسی خود است. والدین وقتی به خود توجه نمی‌کنند، قطعا دچار خستگی و بی‌حوصلگی می‌شوند و در برابر رفتارهای کودکانشان صبور نخواهند بود.

برای تقویت صبر، والدین باید زمان‌هایی برای استراحت و بازسازی انرژی خود اختصاص دهند. فعالیت‌هایی مانند ورزش، مدیتیشن، و یا حتی گذراندن زمان با دوستان و خانواده می‌تواند به والدین کمک کند تا انرژی بیشتری برای برخورد صبورانه با کودکان داشته باشند. با اطلاع از این روش ها به جای درگیر کردن ذهن خود با موضوع اینکه چگونه والدین صبوری باشیم ، آن را برای آمادگی و صبوری تمرین می دهید.

9. سعی کنید دلیلی برای رفتار کودک خود بیابید 

درک علت رفتارهای کودک می‌تواند به والدین کمک کند تا به‌جای واکنش سریع و منفی، با صبرو حوصله بیشتری به آن‌ها پاسخ دهند. 

وقتی والدین دلایل رفتارهای کودک را می‌فهمند، بیشتر می‌توانند به نیازهای عاطفی کودکان توجه کنند؛ و در موقعیت‌های حساس به‌راحتی مانع  واکنش‌های تند شوند.

این کار همچنین در تقویت ارتباط والدین و کودک و حل مسائل مؤثر است. به‌عنوان مثال، در زمان گریه یا بی‌قراری، والدین با جست‌وجوی دلیل این رفتار و پاسخ دادن مناسب، می‌توانند وضعیت را به‌طور نتیجه‌بخشی مدیریت کنند.

10. محدودیت های خود را برنامه ریزی کنید: یک راه حل خوب برای صبوری در مقابل کودکان

برای پیدا کردن راه حل “چگونه والدین صبوری باشیم”، باید آن‌ها محدودیت‌های خود را بشناسند و برای آن‌ها برنامه‌ریزی کنند، مثلا بدانند که چه چیزی باعث می‌شود از کوره در بروند و چه چیزی آن‌ها را می‌رنجاند!

وقتی افراد خود را در موقعیت‌های بیش از حد پرتنش قرار می‌دهند، قطعا احتمال از دست دادن صبر و کنترل بیشتر می‌شود. 

بنابراین، یکی از بهترین روش‌ها برای افزایش صبر این است که محدودیت‌های خود را بشناسند و به آن‌ها احترام بگذارند. برای مثال، اگر والدین احساس می‌کنند که خسته، گرسنه یا تحت فشار هستند، بهتر است برای مدتی از موقعیت فاصله بگیرند و زمانی را برای بازسازی انرژی خود اختصاص دهند.

صبوری در مقابل کودکان

11. برای رسیدن به صبوری در مقابل کودکان به ذهن و بدن خود استراحت دهید

استراحت به‌ویژه برای والدینی که تحت فشارهای روانی و فیزیکی قرار دارند، امری حیاتی است. ذهن و بدن والدین باید به‌طور مداوم استراحت کرده تا آن‌ها قادر به مواجهه با چالش‌های روزمره باشند. 

این استراحت می‌تواند شامل خواب کافی، تکنیک‌های آرام‌سازی و حتی تغییر محیط باشد. وقتی والدین به اندازه کافی استراحت کنند، می‌توانند با ذهنی باز و آرام، به رفتارهای کودک خود پاسخ دهند و از واکنش‌های شتابزده و نادرست جلوگیری کنند.با دانستن این راهکارها دیگر در ذهن خود مدام به این موضوع نمی اندیشند که چگونه والدین صبوری باشیم و به آسانی این تکنیک ها را تمرین و هنگاه عصبانیت و خشم کودکان با خود تمرین می کنند.

12. انتظارات و توقعات را متناسب با سن و معقول در نظر بگیرید

والدین باید انتظارات خود را از فرزندانشان بر اساس سن و رشد عقلی آن‌ها تنظیم کنند. اگر والدین توقعات غیرواقعی یا غیرمتناسب از توانایی‌های کودک خود داشته باشند، با افزایش فشار و استرس صبرشان کم می‌شود. 

مثلا یک کودک 2 ساله از نظر ذهنی یا فیزیکی، نمی‌تواند همانند یک کودک 6 ساله باشد. والدین با در نظر گرفتن تفاوت‌های سنی، استعدادی و درصد هوش، می‌توانند انتظارات خود را واقع‌بینانه‌تر بیان کنند. داشتن انتظارات معقول از واکنش‌های عصبی و سریع جلوگیری کرده و صبر والدین را در برابر کودکان بیشتر می‌کند.

13. در روابط بیشتر از پیامدها سرمایه گذاری کنید

به‌جای تمرکز بر پیامدهای منفی و تنبیه‌ها، والدین باید بیشتر به تقویت رابطه‌ خود با فرزندشان توجه کنند. 

سرمایه‌گذاری در روابط از طریق گفت‌وگو، اعتمادسازی و توجه به احساسات کودک باعث می‌شود تا کودک درک کند که والدین همیشه در کنار او هستند و در لحظات چالش‌برانگیز حمایت خواهند کرد. با آگاهی از این تکنیک ها دیگر در ذهن خود مدام با خود نمی اندیشید که چگونه والدین صبوری باشیم و به آسانی این تکنیک ها را اجرا می نمایید.

این روش به‌ویژه زمانی موثر است که والدین می‌خواهند به‌طور مثبت و سازنده با مشکلات رفتاری کودک خود برخورد کنند

14. دوباره بیان کنید، تجدید نظر کنید، دوباره ارزیابی کنید، استراحت کنید، و دوباره سازماندهی کنید

گاهی والدین نیاز دارند که در موقعیت‌های دشوار به خود زمان دهند، رفتار کودک را بازنگری کنند و ارزیابی مجددی داشته باشند. 

این فرآیند به والدین کمک می‌کند تا واکنش‌های آنی و سریع نداشته باشند، به خود یک زمان وقفه و استراحت دهند تا پس از آن با ذهنی بازتر و صبری بیشتر اقدام کنند. 

نداشتن واکنش‌های آنی راهکاری مناسب برای صبوری در برابر کودکان

15. برای زمانی که احساس بی حوصلگی می کنید برنامه ریزی کنید 

بی‌حوصلگی می‌تواند یکی از دلایل اصلی از دست دادن صبر در والدین باشد. برای مقابله با این وضعیت، والدین می‌توانند با برنامه‌ریزی، راه‌های مقابله با بی‌حوصلگی را پیش‌بینی کنند. 

این برنامه‌ریزی می‌تواند شامل وقفه‌های کوتاه برای استراحت، غذا خوردن، مشغول شدن به فعالیت‌های جذاب و مورد علاقه مثل ورزش و مدیتیشن باشد، تا والدین را از احساس بی‌حوصلگی خارج کند.

به این ترتیب، والدین با آمادگی و آگاهی بیشتر می‌توانند در موقعیت‌های دشوار، در برابر کودکان صبور باشند. در بسیاری از گزارش‌ها، والدین به دلیل رژیم بیش‌ازحد یا سرددردهای ناشی از بی‌خوابی خشمگین شده و صبر خود را از دست می‌دهند. با آگاهی از این راهکارها در عوض درگیر کردن ذهن خود با موضوع اینکه چگونه والدین صبوری باشیم ، آن را برای آمادگی و صبوری تمرین می دهید.

16. از تکنیک if-then استفاده کنید

در واقع تکنیک “اگر-آنگاه” این‌گونه است که والدین شرایط خاص را پیش‌بینی کرده و برای آن‌ها پاسخ‌های منطقی و مناسب ارائه می‌دهند. 

به عنوان مثال، “اگر کودک شروع به داد زدن کرد، من نفس عمیق می‌کشم و آرامش خود را حفظ می‌کنم. یا اگر گریه کرد من به اتاق دیگری می‌روم تا آرام شوم” این تکنیک به برنامه‌ریزی دقیق و واکنش‌های معقول در شرایط خاص کمک می‌کند. 

17. مبنایی برای حمایت و ارتباط ایجاد کنید 

برای اینکه والدین صبوری باشند، باید یک اصل با‌ثبات‌ و پابرجا برای حمایت و ارتباط با فرزند خود ایجاد کنند. 

 این به معنای برقراری ارتباط مثبت، گوش دادن فعال و ایجاد فضای امن و حمایت‌کننده است. زمانی که کودک احساس کند که همیشه از حمایت والدین برخوردار است، می‌تواند به راحتی با آنها ارتباط برقرار کرده و رفتارهای خود را بهبود بخشد.

این نوع از ارتباط مستمر و حمایتی می‌تواند موجب کاهش استرس و فشارهای روزانه شود و به والدین کمک کند تا در لحظات دشوار، آرامش و صبر خود را حفظ کنند. با اطلاع از این روش ها به جای درگیر کردن ذهن خود با موضوع اینکه چگونه والدین صبوری باشیم ، آن را برای آمادگی و صبوری تمرین می دهید.

برقراری ارتباط مثبت برای احساس حمایت والدین از کودک

18. لبخند بزنید! راه حلی عالی برای صبوری در برابر کودکان

یکی دیگر از ساده‌ترین روش‌ها برای صبوری در برابر کودکان،  لبخند زدن است. وقتی والدین لبخند می‌زنند، نه تنها خود را آرام می‌کنند، بلکه به کودک نیز احساس آرامش را منتقل می‌کنند.لبخند زدن باعث کاهش تنش و افزایش حس اعتماد و ارتباط مثبت می‌شود. 

لبخند زدن به‌عنوان یک واکنش طبیعی می‌تواند به تقویت صبر کمک کند، به ویژه در مواجهه با موقعیت‌های پرتنش، می‌تواند انرژی مثبت زیادی به‌همراه داشته باشد. با آگاهی از این روش ها به جای درگیر کردن ذهن خود با موضوع اینکه چگونه والدین صبوری باشیم ، آن را برای آمادگی و صبوری تمرین می دهید.

19. وانمود کنید کسی در حال تماشا است

این تکنیک به والدین کمک می‌کند تا در مواقع پرتنش خود را تحت نظارت یک ناظر فرضی قرار دهند. ناظر فرضی مانع انجام واکنش‌های سریع و آنی می‌شود.

با این ذهنیت که کسی در حال تماشای رفتار آن‌ها است، والدین تمایل دارند که رفتاری مسئولانه‌تر و صبورانه‌تر نشان دهند. 

20. تمرکز خود را بر نکات مثبت معطوف کنید

برای اینکه جواب کاملی به سوال”چگونه والدین صبوری باشیم” داده باشیم: بر روی نکات مثبت تمرکز کنید. تمرکز بر نکات مثبت در هر موقعیتی می‌تواند به والدین کمک کند تا صبر بیشتری در برابر کودکان داشته باشند. 

این کار به‌وسیله پیدا کردن ویژگی‌های مثبت در رفتار کودک یا یافتن جنبه‌های خوب در یک موقعیت دشوار انجام شود. 

وقتی والدین از دیدگاه مثبت‌تری به موقعیت‌ها نگاه کنند، راحت‌تر با مشکلات روبه‌رو شده و کمتر تحت تأثیر احساسات منفی قرار گیرند. 

یافتن ویژگی های مثبت کودکان برای تقویت صبر پدر و مادر

21. قدم بزنید! تکنیکی فوق العاده برای صبوری در مقابل کودکان

راه رفتن یا نرمش کردن به والدین این امکان را می‌دهد که از موقعیت‌های تنش‌زا فاصله بگیرند و آرامش خود را بازیابند. 

شاید به‌نظر خنده‌دار باشد که در گیرودار جدال با کودکان یک باره درجا بزنید و حرکات کششی انجام دهید، اما واقعا برای اینکه چگونه والدین صبوری باشیم، یک تکنیک موفق است. 

از طرفی دیگر، قدم زدن می‌تواند به‌عنوان یک استراحت کوتاه عمل کرده و ذهن را از استرس دور کند. قدم زدن علاوه بر کاهش فشار روانی، به ایجاد انرژی جدید کمک می‌کند و می‌تواند ذهن و بدن را برای مقابله با چالش‌های بیشتر آماده سازد.

این تکنیک به ویژه زمانی‌که والدین احساس می‌کنند که دیگر قادر به کنترل خود نیستند، خیلی مفید است. 

22. شنونده خوبی باشید

والدین برای صبر در برابر کودکان، باید مهارت‌های گوش دادن فعال را به‌کار بگیرند. وقتی والدین به‌طور واقعی به فرزند خود گوش می‌دهند و احساسات او را درک می‌کنند، به کودک حس توجه و احترام منتقل می‌شود. 

این امر نه تنها باعث کاهش استرس کودک می‌شود، بلکه از واکنش‌های عصبی والدین جلوگیری کرده و  آن‌ها را صبورتر می‌کند. گوش دادن فعال با بهبود ارتباط، باعث می‌شود که والدین در لحظات بحرانی، تصمیمات بهتری بگیرند. 

23. ذهن آگاهی را تمرین کنید

ذهن آگاهی (Mindfulness) به معنای حضور کامل در لحظه و توجه به احساسات، افکار و واکنش‌ها بدون قضاوت است. 

والدین با تمرین ذهن آگاهی می‌توانند به‌طور مؤثرتر از واکنش‌های هیجانی و بی‌صبری جلوگیری کنند. وقتی والدین از روش‌های ذهن آگاهی استفاده می‌کنند، به‌طور دقیق‌تری واکنش‌های خود را کنترل کرده و از واکنش‌های عجولانه و سریع جلوگیری کنند. با دانستن این راهکارها دیگر در ذهن خود مدام به این موضوع نمی اندیشند که چگونه والدین صبوری باشیم و به آسانی این تکنیک ها را تمرین و هنگاه عصبانیت و خشم کودکان با خود تمرین می کنند.

تمرین ذهن آگاهی برای صبوری در مقابل کودکان

این تمرین والدین را آماده می‌کند تا در برابر رفتارهای چالش‌برانگیز کودکان، آرامش خود را حفظ کنند و صبر بیشتری داشته باشند. 

همچنین، تمرینات ذهن آگاهی می‌تواند به والدین کمک کند تا احساسات منفی را شناسایی و مدیریت کنند و در نتیجه به‌طور کلی صبر و تحمل خود را در موقعیت‌های مختلف افزایش دهند.

سوالات مهم در خصوص صبوری در مقابل کودکان

در این بخش به سوالات پرتکرار شما پاسخ می‌دهیم:

چگونه والدین صبوری باشیم؟

برای صبور بودن، والدین باید از تکنیک‌های مختلفی مانند تنفس عمیق برای فرصت دادن به فکر، تمرین صبر در تمامی موقعیت‌های روزمره، شناسایی محرک‌های استرس‌زا و مدیریت آن‌ها استفاده کنند. همچنین، خودمراقبتی و استراحت و مدیتیشن از راهکارهای موفق برای ساخت والدین صبور هستند. 

چگونه در عصبانیت واکنش ندهیم؟

برای جلوگیری از واکنش‌های سریع و عصبی، والدین باید از تکنیک‌هایی مانند شمارش، تنفس عمیق و دورشدن از موقعیت پرتنش (مثل قدم زدن یا حتی لبخند زدن برای فرصت دادن به ذهن) استفاده کرد. این تکنیک‌ها والدین را برای کنترل احساسات خود و داشتن واکنش‌های معقولانه‌تر و صبورانه پشتیبانی خواهند کرد.

چگونه کودک مضطرب خود را آرام کنیم؟

برای آرام کردن کودک مضطرب، والدین باید محیطی امن و آرام برای او فراهم کنند. مثل اینکه او را در آغوش بگیرند. 

سپس، در گام دوم ، احساسات او را تأیید کنید تا بداند شنیده و درک می‌شود. در گام بعدی، تکنیک‌های آرامش‌بخش مانند تنفس عمیق و تمرکز بر لحظه حال (ذهن‌آگاهی) را به او آموزش دهید.

روش های آرام کردن کودک مضطرب

منابع: psychcentral, crossroads, allprodad, empoweringparents, americanspcc, zenhabits

مقالات مرتبط

نظرات